Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Snerydning og saltning som vintertjeneste

Der er vigtigt, at I har en fast aftale omkring snerydning og saltning, når det er vinter. En aftale om snerydning bør være på plads, inden det bliver vinter. Derved undgår I at blive overrasket over sne og islag.

​Vi udfører snerydning fra Roskilde og opad

Vi udfører snerydning, saltning og vintertjeneste i blandt andet Roskilde, København, Storkøbenhavn og Nordsjælland. Selvom vi måske ikke kører i jeres område, så kontakt os alligevel, for vi udvider gerne vores distrikter.

Vi udfører snerydning, saltning og anden vintertjeneste for blandt andet:

  • Kommuner
  • Virksomheder
  • Boligforeninger
  • Grundejerforeninger

Kontakt os i dag

Når I vælger en fast aftale om snerydning og saltning, undgår I helt at skulle planlægge efter sne og kulde. I undgår også at skulle indkøbe maskiner til rydning af sne. Vi har derimod den fordel, at vi udfører snerydning mange steder, og derfor holder vores maskiner aldrig stille, når der er sne.

Den største fordel for jer er, at I ikke skal bekymre jer om sygedage, feriedage og helligdage, hvor der ikke er en medarbejder til rådighed. Det er med andre ord en effektiv og økonomisk løsning for de fleste virksomheder og boligforeninger at benytte os.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvilken form for snerydning, der passer til jeres ønsker og behov. Ring til Køge Brolæggerfirma ApS på telefon 46 75 50 20 for at aftale et møde. Du kan også skrive til vores e-mail, som er office@kbf.dk.​

Læs de seneste nyheder
15-10-2015
Her i vores nyhedsmodul finder du alle de seneste nyheder fra vores virksomhed.
Læs hele nyheden
Ny annonce
15-10-2015
Hent den her
Læs hele nyheden
Vi går i højden og udfører tagterrasser på 7. sal i Kbh.
15-10-2015
Vi udfører 2 stk tagterrasser på hvér 230m2 i hjertet København. Fremover kan beboerne nyde den flotte udsigt ud over byens tage, når der holdes hyggelige grill-aftener på den nye tagterrasse, udført i grå 40x40 betonfliser lagt på justérbare fødder.
Læs hele nyheden

​Køge Brolæggerfirma ApS

Navervænget 1,

4000 Roskilde

Tlf: 46 75 50 20

Mail: office@kbf.dk

CVR nummer: 55967911