Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Anlægsentreprenør med mange års erfaring

Køge Brolæggerfirma ApS i Gadstrup udfører alle former for anlægsopgaver i hovedentrepriser.

Vi har stor erfaring med anlægsopgaver i det offentlige rum, og derfor ved vi, at dialog, kvalitet, grundighed og tidsplaner altid skal være i højsædet. Det er med andre ord nogle af firmaets kerneværdier. Og med disse værdier som entreprenør og brolægger, er vi stolte af vores arbejde. Disse værdier har fulgt os siden firmaets spæde start tilbage i 1961.

Vi ved, at den gode og konstruktive dialog altid tilfredsstiller kundernes forventninger bedst.

​​

Enhver opgave som anlægsentreprenør er unik​

Enhver opgave som anlægsentreprenør skal behandles som en unikt projekt, for hvert eneste projekt har sine egne udfordringer som for eksempel tidsplaner, materialevalg og adgangsforhold. Derfor er det vigtigt for os, at vi altid skal være på forkant med udfordringerne.

Derved kan vi forudse langt de fleste forhindringer i projektforløbet. Det betyder, at vi kan reagere hurtigt, når vi har en opgave som anlægsentreprenør, således projektet kan afsluttes uden forsinkelser.

Vi har prøvet det meste, og derfor ved vi, hvad der skal til.

Vores kompetencer som anlægsentreprenør er inden for en lang række områder, som for eksempel:

Kontakt os

Hvis du har brug for en entreprenør, der tager opgaven seriøst, så er du velkommen til at kontakte Køge Brolæggerfirma ApS på telefon 46 75 50 20 for at få et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde. Du kan også skrive til os på vores e-mail, som er office@kbf.dk.​​

​Køge Brolæggerfirma ApS

Tunevej 11,

4621 Gadstrup

Tlf: 46 75 50 20

Mail: office@kbf.dk

CVR nummer: 55967911