Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Anlægsgartner med mange års erfaring

Køge Brolæggerfirma ApS i Roskilde udfører alle former for opgaver som anlægsgartner, og det kan være i en totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise.

Vi har stor erfaring med arbejdet som anlægsgartner, og derfor ved vi, at dialog, kvalitet, grundighed og tidsplaner altid skal være i højsædet. Det er med andre ord nogle af firmaets kerneværdier. Og med disse værdier som anlægsgartner er vi stolte af vores arbejde. Disse værdier har fulgt os siden firmaets spæde start tilbage i 1961.

Vi ved, at den gode og konstruktive dialog altid tilfredsstiller kundernes forventninger bedst.

​​

Enhver opgave som anlægsgartner er unik​

Enhver opgave som anlægsgartner skal behandles som en unikt projekt, for hvert eneste projekt har sine egne udfordringer som for eksempel tidsplaner, materialevalg og adgangsforhold. Derfor er det vigtigt for os, at vi altid skal være på forkant med udfordringerne.

Derved kan vi forudse langt de fleste forhindringer i projektforløbet. Det betyder, at vi kan reagere hurtigt, når vi har en opgave som anlægsgartner, således projektet kan afsluttes uden forsinkelser.

Vi har prøvet det meste, og derfor ved vi, hvad der skal til.

Vores kompetencer som anlægsgartner er inden for en lang række områder, som for eksempel:

Kontakt os

Hvis du har brug for en anlægsgartner, så er du velkommen til at kontakte Køge Brolæggerfirma ApS på telefon 46 75 50 20 for at få et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde. Du kan også skrive til os på vores e-mail, som er office@kbf.dk.​​

Læs de seneste nyheder
15-10-2015
Her i vores nyhedsmodul finder du alle de seneste nyheder fra vores virksomhed.
Læs hele nyheden
Ny annonce
15-10-2015
Hent den her
Læs hele nyheden
Vi går i højden og udfører tagterrasser på 7. sal i Kbh.
15-10-2015
Vi udfører 2 stk tagterrasser på hvér 230m2 i hjertet København. Fremover kan beboerne nyde den flotte udsigt ud over byens tage, når der holdes hyggelige grill-aftener på den nye tagterrasse, udført i grå 40x40 betonfliser lagt på justérbare fødder.
Læs hele nyheden

​Køge Brolæggerfirma ApS

Navervænget 1,

4000 Roskilde

Tlf: 46 75 50 20

Mail: office@kbf.dk

CVR nummer: 55967911