Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Jobansøgning

​Køge Brolæggerfirma ApS er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, så selvom vi måske ikke har et jobopslag lagt ind her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os.

-Det kunne jo være, at vi stod og manglede netop dig!!

Hos Køge Brolæggerfirma ApS, har vi for tiden dejligt travlt og søger derfor nye og dygtige kollegaer, som ønsker at være en del af vores glade og arbejdsomme team.

Vi søger følgende:​

Brolæggere (1-2 stk faglært med svendebrev)
Anlægsgartnere (2 stk faglært med svendebrev grå linje)
Anlægsstruktører (2 stk faglært med svendebrev)

Fælles for alle vi søger er: I skal være dygtige, glade og seriøse håndværkere, der har øje for god kvalitet og godt håndværk og går op i jeres arbejde, samt kunne betjene maskiner som minigraver, dumper, minilæsser m.m.

Det forventes at man kan arbejde selvstændigt, er selvkritisk for det arbejde man udfører og selvfølgelig gør det med et smil og forstår at være servicemindet over for vore kunder.

Til gengæld tilbyder vi, at du kan være en del af et ungt og kreativt team med masser af godt humør på pladserne, samt gode arbejdsvilkår og udfordringer, der giver lyst til at stå op om morgenen og yde sit bedste.

Er du vores nye kollega så kontakt os på tlf: 46 75 50 20 eller skriv en ansøgning på mail: theis@kbf.dk

Læs de seneste nyheder
15-10-2015
Her i vores nyhedsmodul finder du alle de seneste nyheder fra vores virksomhed.
Læs hele nyheden
Ny annonce
15-10-2015
Hent den her
Læs hele nyheden
Vi går i højden og udfører tagterrasser på 7. sal i Kbh.
15-10-2015
Vi udfører 2 stk tagterrasser på hvér 230m2 i hjertet København. Fremover kan beboerne nyde den flotte udsigt ud over byens tage, når der holdes hyggelige grill-aftener på den nye tagterrasse, udført i grå 40x40 betonfliser lagt på justérbare fødder.
Læs hele nyheden

​Køge Brolæggerfirma ApS

Navervænget 1,

4000 Roskilde

Tlf: 46 75 50 20

Mail: office@kbf.dk

CVR nummer: 55967911